Compania Marelvi preia distributia brandului Faber in Romania

Marelvi, unul dintre cei mai importanti distribuitori nationali de produse electronice si electrocasnice, lanseaza parteneriatul cu brandul Faber, specialist in domeniul hotelor.

Compania Marelvi isi completeaza portofoliul cu un brand de renume international –Faber. Am ales brandul Faber, un adevarat specialist in domeniul hotelor ce inoveaza constant si poate avea un impact major asupra designului bucatariilor din Romania. Tehnologia inovatoare Faber imbunatateste calitatea aerului de peste 60 de ani si odata cu aceasta si calitatea vietii, oferind un sentiment de bunastare, confort ridicat si armonie in orice casa. Astfel, mi-as dori ca in urmatorii ani cat mai multi romani sa se bucure de experinta Faber si sa beneficieze de avantajele inovatiilor patentate de catre acest brand”, a declarat Daniela Bizgan – Director General Marelvi.

Pentru majoritatea oamenilor, aerul este ceva intangibil, un spirit liber eteric. Dar Faber stie cum sa-l puna in valoare, sa-l masoare, sa lucreze cu el si sa-l modeleze ca pe un material solid. Ultimele 6 decenii au oferit o experienta unica si au adus un succes de neegalat companiei. In acest timp, fiecare produs nou a adus Faber cu un pas mai aproape de perfectiune si a oferit o noua viziune si mai multa cunoastere companiei. Faber se concentreaza pe imbunatatirea designului, a functionalitatii si calitatii hotelor, mentinandu-si constant pozitia de lider pe acest segment.

Faber a deschis drumul catre o lume noua atunci cand a inventat hota de bucatarie. De atunci, a transformat-o dintr-un simplu accesoriu de mobilier, intr-un element esential al echipamentului de bucatarie – sigur, elegant si functional.

Pasiunea si determinarea puternica de a-si atinge obiectivele, au asigurat extinderea acestei afaceri locale la scara europeana si apoi globala. Astfel, grupul Faber este prezent azi cu unitati de productie in 8 tari, pe 4 continente. Iar datorita angajamentului companiei, a tenacitatiii si dinamismului, Faber continua sa creasca.

Compania Marelvi a fost fondata in anul 1995 cu capital exclusiv romanesc, activand in sectorul de electrocasnice si cunoscand o crestere economica constanta. A atins in 2018 o cifra de afaceri de 56 milioane euro, remarcandu-se printre principalii jucatori din industria de profil.

Marelvi detine o infrastructura strategic conceputa astfel incat sa asigure o distributie nationala la un nivel ridicat de profesionalism prin intermediul celor trei depozite regionale din Radauti, Bucuresti si Deva. Are in portofoliu peste 300 de clienti, peste 35 de brand-uri de prestigiu si un lant de 23 magazine proprii.

https://marelvi.ro/