Cris-Tim lansează brandul de mezeluri cu specific unguresc, Csárdás

Liderul pieței de mezeluri, Cris-Tim, lansează Csárdás, un brand inspirat din zona Transilvania și care cuprinde o gamă largă de specialități din carne cu specific unguresc.

Prin lansarea brandului Csárdás, Cris-Tim își propune să aducă gustul autentic unguresc în produse de înaltă calitate, atât ca ingrediente folosite în rețetele originale cât și ca savoare unică. Aromele și condimentele puternice, cu elemente specifice, precum paprika, usturoi sau chimen fac din Csárdás alegerea publicului amator de preparate ardelenești, cu influențe ungurești.

Conținutul ridicat de carne, fără folosirea de organe, fără monoglutamat de sodiu, acestea sunt principalele atribute ale produselor Csárdás care le recomandă consumatorilor ce pun preț pe calitate și atenție la detalii.

Cris-Tim are tradiție în dezvoltarea de produse cu o calitate deosebită, fiind unicul producător de mezeluri care are implementat conceptul de etichetă curată, expresie a produsului liber de aditivi, pentru brandurile Cris-Tim și Matache Măcelaru’.

Csárdás este o gamă unică la nivel național, Cris-Tim fiind singurul producător dintre companiile mari care a ales să aducă în portofoliul său specialități din carne cu specific unguresc. Suntem producătorul român care aduce celei mai mari comunități minoritare din România – comunitatea maghiară, cât și tuturor românilor iubitori de produse cu specific unguresc, gustul particular al acestor produse.

Ne mândrim cu Csárdás, un brand original Cris-Tim, care respectă și reflectă nivelul înalt de calitate al produselor companiei și la care am adăugat savoarea locală ardelenească, pe care își pune amprenta gustul picant de paprika. Ungurii sunt renumiți pentru rețetele produselor din carne, dornici să găsească gustul lor tradițional, acasă în România, de azi adus de Cris-Tim pe mesele lor”, declară directorul de marketing, Mihai Dinculescu.

Produsele Csárdás ce vor fi lansate în magazinele IKA și TT sunt:

 ·    Salam crust uscat Csárdás

·     Salam crud uscat Csárdás Paprika

·     Salam crud uscat Csárdás Paprika Iute

·     Salam Secuiesc

·     Cârnați Ardelenești

·     Cârnați Csárdás Paprika

·     Cârnați Csárdás Paprika Iute

·     Tobă de ciolan

·     Tobă de ciolan și paprika  

·     Ceafă, produs crud uscat

·     Jambon crud uscat

Despre Cris-Tim:

Cu o istorie de peste 28 de ani, Cris-Tim este liderul pieţei româneşti de mezeluri, oferind întotdeauna consumatorilor săi produse sigure, proaspete și savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare şi prin implementarea celor mai bune standarde în: managementul calității și siguranţei alimentului (ISO 22000:2018;  FSSC 22000; IFS v.6.1, ISO 9001:2015), a protecţiei mediului (ISO 14001:2004), a sănătății și securității ocupaționale (ISO 45000) și a responsabilității sociale (BSCI).

Cris-Tim este singurul producător de mezeluri din România care din 2017 a implementat conceptul de etichetă curată la toate produsele brandurilor Cris-Tim și Matache Măcelaru’.

Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brands în categoria produse din carne, timp de 7 ani consecutiv, în urma celui mai important studiu de piață asupra consumatorului în Europa, realizat de revista Reader’s Digest în 15 ţări, printre care şi România.

Salamul Săsesc brand proprietate Cris-Tim a fost ales Produsul Anului 2018, în urma voturilor exprimate chiar de consumatori. Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovatoare și care e prezent în peste 40 de ţări. În studiu s-au înscris toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni până la data startului competiţiei, Salamul Săsesc câștigând detaşat în categoria “Salam”.