Expansiunea Verdino: intră în noi categorii și creşte numărul de produse disponibile la raft

Vegetarienii, flexitarienii și iubitorii produselor din carne plant-based au acum la dispoziție toată gama ultra-fresh Verdino și în reţelele CORA şi Carrefour. Gama ultra-fresh Verdino oferă o alternativă din proteină de mazăre la burgeri, mici, mici picanți şi carne tocată.

Salconserv Food este primul și singurul producător român care oferă o alternativă sustenabilă, pe bază de proteine de mazăre, la produsele din carne, iar expansiunea companiei continuă.

Aceste produse se remarcă prin consistenţa și aspectul cărnii tocate, dar și prin versatilitate: spre exemplu, aceleași rețete pe care le preparăm cu carnea animală pot fi gătite și cu Tocata din plante Verdino, iar micii și burgerii sunt foarte aproape ca structură, suculență și gust de produsele similare, din carne animală.

În plus, nu conțin colesterol, antibiotice, soia şi nici organisme modificate genetic. Produsele Verdino reprezintă o sursă importantă de proteine și sunt colorate natural, cu pudră de sfeclă roșie.

Suntem onoraţi că partenerii noştri au încredere în demersurile inovatoare ale Salconserv Food, în modelul de business şi în capacitatea noastră de a oferi produse gustoase, sănătoase și sustenabile unui număr din ce în ce mai mare de clienţi. Produsele VERDINO se adresează tuturor consumatorilor: flexitarieni, vegani ori vegetarieni care doresc să-și obțină proteinele din plante, din motive de sănătate, etice sau de sustenabilitate. Pentru că inclusiv ce punem în farfurie poate contribui la sănătatea planetei. Sunt ferm convins că într-un viitor deloc îndepărtat vom găsi și în magazinele din România rafturi special amenajate, dedicate produselor plant-based, în așa fel încât consumatorului să-i fie foarte ușor să le găsească, dar și să treacă mai ușor la o dietă pe care și-o dorește. Ne bucurăm că, alături de partenerii noștri din retailul modern, asigurăm oamenilor accesul la o dietă sănătoasă, echilibrată, cu produse fabricate la noi în țară”, a declarat Eberhart Răducanu, CEO Salconserv Food.

Produsele Verdino se găsesc în marile rețele comerciale – Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland şi Rewe, dar compania livrează şi prin propria platforma online.

Conform Asociației Vegetarienilor din România, 3% din români nu mai consumă carne, iar numărul lor e în creştere. Mai mult, potrivit ultimului raport ONU, în 2020 s-a constatat cel mai mare declin al consumului de carne înregistrat în ultimele două decenii la nivel mondial.Despre Verdino:

Verdino este brand românesc, produs la Mediaș de compania Salconserv Food și reprezintă viitorul, fiind o mâncare cu impact zero asupra planetei. Verdino vine ca alternativă vegetală la produsele cu carne folosind proteina de mazăre. Gama de produse Verdino include burgeri, mici, carne tocată, parizer, cârnăciori, salam, crenvurști, brânzeturi din ulei de cocos și specialități precum Mortadella cu fistic ori Bacon.

Misiunea Verdino: calitate, sănătate, sustenabilitate.

Mai multe detalii despre produsele Verdino pe https://verdino.menu/