Fashion House Outlet Centre, program de functionare Paste 2019

Centrul Comercial Fashion House Outlet Centre, situat in West Park Militari, intrarea pe A1, km. 13, va avea cu ocazia Sarbatorilor Pascale, un orar special de functionare.

Astfel, in intervalul 26 aprilie 2019 – 01 mai 2019, magazinele din incinta complexului comercial, vor avea urmatorul program:

  • Sambata, 27 aprilie 2019, deschis intre orele 10:00 si 16:00;
  • Duminica, 28 aprilie 2019 – INCHIS;
  • Luni, 29 aprilie 2019, deschis intre orele 14:00 si 21:00;
  • Miercuri, 01 mai 2019, deschis intre orele 10:00 si 21:00.

 

Despre Fashion House Outlet Centre:

Fashion House este locul unde poti gasi produse de la branduri de renume la preturi mult mai accesibile decat intr-un magazin obisnuit.
Centrul are o tema arhitecturala unica, asemanatoare cu vechile piatete din perioada interbelica. In plus, dispune de o parcare cu 200 de locuri, de terase si restaurante, precum si de un spatiu de joaca pentru copii, pentru ca tu sa te bucuri de o experienta de smart shopping cat mai placuta!

Produsele de la Fashion House provin din surplusul de stocuri ale producatorilor, din colectiile special concepute pentru magazinele de tip outlet si din colectiile din sezoanele anterioare ale brandurilor. Pentru ca business-urile lor sa performeze, producatorii trebuie sa vanda si stocurile in exces pe care le detin, astfel ca ofera reduceri substantiale de pana la 70% si chiar mai mult.

Pe langa reducerile permanente, magazinele de la Fashion House pun la dispozitia consumatorilor numeroase alte oferte speciale. De doua ori pe an, la schimbarea colectiilor, preturilor de outlet deja reduse li se aplica reduceri suplimentare. Astfel, o pereche de pantaloni care costa initial 350 de lei poate ajunge la un pret de doar 35 de lei. La orice produs achizitionat, poti sa calculezi foarte usor cat ai economisit, datorita etichetelor care iti prezinta atat pretul initial, cat si cel redus, special pentru outlet.