HoReCa DESIGN – primul eveniment B2B care sustine alianta dintre producatori, designeri si companii din domeniul HoReCa

Pe data de 28 Martie a avut loc evenimentul HoReCa DESIGN, o actiune ce se doreste a fi una de traditie pentru industria ospitalitatii. In atmosfera cosmopolita din HubDesign, invitatii au putut afla care sunt cele mai noi tendinte in ceea ce priveste amenajarea unui hotel, restaurant sau cafenea.

Invitatii au avut parte si de o experienta gastronomica aparte, fiind rasfatati cu mancaruri dintre cele mai sofisticate, un astfel de exemplu fiind si pastele gatite cu stil de catre Chef John Menumorut, la invitatia companiei Parmafood.

HoReCa DESIGN nu este un simplu eveniment; este, de asemenea, o oportunitate de reflectie asupra noilor perspective care permit companiilor sa lucreze din ce in ce mai sinergic, impreuna.

Atunci cand doresc sa isi amenajeze spatiile, antreprenorii iau in calcul o varietate de concepte. Insa pentru ca aceste concepte sa devina realitate, este nevoie de suportul unui specialist (designer, arhitect), dar si al unor furnizorii de servicii si produse de calitate.

Astfel, conceptul poate deveni o realitate la care majoritatea celor care isi deschid un business in HoReCa doar visau. HoReCa DESIGN actioneaza ca o platforma business-to-business care incurajeaza colaborarea dintre producatori, designeri si companii.

Acest eveniment nu ar fi putut avea un impact atat de favorabil daca nu se desfasura si intr-o locatie pe masura. HubDesign este, de departe, locul ideal pentru prezentarea calitatii si excelentei de fabricatie, precum si a noului design, prin concepte si solutii inovatoare pentru proiectarea spatiilor HoReCa.

Invitatii s-au simtit ca la un eveniment pe care, pana acum il puteau vedea doar in strainatate, la marile evenimente de design.

De asemenea, sponsorii HoReCa DESIGN (KUMA România, Ramon Soler) si partenerii (Green Sugar, Diqis, Parmafood, Leonidas, Mozart, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Imperioso, Moritz Eis, CONFORT magazin, Interior si PharmaFood) au completat acest eveniment de succes.

Muzica atent selectionata, gastronomie fina, bauturi rafinate, atmosfera de top si networking cu oameni de calitate – acestea sunt ingredientele reusitei evenimentelor HubDesign!

Companiile care expun permanent elemente de design in HubDesign sunt: CanapeliniCeramicheRefinDaikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studio, ExotiqueFerroluce, Franke, Gandia Blasco, GroheInnermost, Ivy House, Kuma Romania, Liebherr, Light SolutionsMark Oliver

MOORPinumTambour, Titan MarTubesZoiss Home Design.

Linkuri utile:

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Despre HubDesign:

In inima Bucurestiului, aproape de zona Unirii, poti vedea de la distanta o cladire uimitoare. Moderna, minimalista, cu un design aparte, la parterul careia a luat fiinta HubDesign, un mic colt de rai. HubDesign este cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior.

Pasiunea si dragostea pentru design au dus la crearea unui spatiu aparte, cu un concept complet diferit, care sa ofere o experienta unica celor ce ii pasesc pragul. Un loc de intalnire si explorare, unde designerii, arhitectii si consumatorii finali pot gasi produsul sau serviciul de design dorit si unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.