HubDesign – locul in care petrecerea de Craciun va fi una speciala!

Petrecerile corporate de Craciun sunt unele dintre cele mai asteptate evenimente ale anului.

Tocmai pentru ca acesta este un bun prilej de socializare, destindere, dar si de consolidare a relatiilor profesionale, trebuie ca totul sa fie bine pus la punct iar petrecerea sa fie una de succes.

De altfel, atunci cand organizezi orice tip de eveniment, iti doresti ca totul sa fie impecabil: de la locatia unde se va desfasura, pana la toate detaliile tehnice, catering, program sau invitati.

Stim cat de epuizant poate fi uneori sa organizezi un eveniment de la A la Z, tocmai de aceea HubDesign vine in intampinarea ta cu o alternativa care sa iti usureze aceasta munca.

Spre deosebire de alte locatii, HubDesign se poate ocupa de petrecerea ta de Craciun in mod integral. Astfel, pe langa spatiul propriu zis decorat special pentru sarbatorile de Craciun, pot fi asigurate si alte servicii, precum cele de catering, sau entertainment).

Datorita consolidarii relatiilor cu numerosi furnizori si colaboratori, HubDesign poate indeplini orice cerinta pe care o ai, de la decoruri speciale pana la bautura fina, preparate culinare deosebite sau acustica perfecta.

HubDesign este spatiul unde evenimentul tau va fi, cu siguranta, unul caracterizat de rafinament, eleganta si bun gust. Invitatii vor fi fermecati atat de atmosfera, cat si de minunatele colectii de design.

Companiile care expun in HubDesign sunt: Canapelini, CeramicheRefin, Daikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studio, Exotique, Ferroluce, Franke, Gandia Blasco, Grohe, Innermost, Inside Home, Kuma Romania, Liebherr, Light Solutions, Mark Oliver, MOOR,  MyHouse-TheArtof Living,  Pinum, Quadra, Tambour, Titan Mar, Tubes, Zoiss Home Design.

 

Linkuri utile:

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

.

 

Despre HubDesign:

In inima Bucurestiului, in zona Unirii, poti vedea de la distanta o cladire uimitoare, moderna, cu un design aparte, la parterul careia a luat fiinta HubDesign, cea mai buna alternativa pentru a descoperi design-ul interior.

Pasiunea si dragostea pentru design au dus la crearea unui spatiu aparte, cu un concept complet diferit, care sa ofere o experienta unica celor ce ii pasesc pragul.

Un loc de intalnire si explorare, unde designerii, arhitectii si consumatorii finali pot gasi produsul sau serviciul de design dorit si unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.