IKEA recheamă baveta pentru bebeluși MATVRÅ, în culorile Albastru/Roșu

IKEA îndeamnă toți clienții care au cumpărat baveta pentru bebeluși MATVRÅ, în culorile Albastru/Roșu (2 bucăți) să nu o mai utilizeze și să contacteze IKEA pentru remediere.

Siguranța produselor este o prioritate pentru compania IKEA. Toate produsele noastre sunt testate și respectă legislația și standardele relevante. În ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul că accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentând un pericol de sufocare în cazul în care este înghițit.

IKEA îndeamnă toți clienții să returneze produsul la IKEA pentru o rambursare completă sau pentru a primi un produs similar. Nu este necesară o dovadă a plății.

A ajuns în atenția noastră că există riscul că accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul în care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia și continuă: Siguranța produselor reprezintă o prioritate pentru IKEA, și tocmai de aceea am ales să rechemăm baveta pentru copii MATVRÅ, Albastru/Roșu (2 bucăți), ca măsură de precauție. Bavetele cu același nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului și designului diferite.

Baveta pentru copii MATVRÅ poate fi returnată la orice magazin IKEA pentru rambursare completă sau pentru înlocuirea produsului. Nu este necesară o dovadă a plății. Pentru mai multe informații, accesați www.IKEA.ro sau contactați IKEA la 021-407.45.32.

Despre IKEA:

INGKA Group este lider mondial în retailul de mobilier și decorațiuni. Suntem o companie bazată pe valori, cu oameni pasionați de viața de acasă. Viziunea noastră este de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni, oferind o gamă largă de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale, cu un design de calitate, la preţuri cât mai accesibile celor mai mulţi oameni. INGKA Group deține și operează 423 de magazine în 52 de țări (31 August 2018).

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. În martie 2010, IKEA România a devenit parte a grupului INGKA, în cadrul organizației din sud-estul Europei, care acoperă și Croația, Slovenia și Serbia.

În anul financiar 2019 (1 septembrie 2018 – 31 august 2019), magazinul IKEA Băneasa din România a fost vizitat de peste 3,6 milioane de oameni și aproape 22 milioane de vizitatori au accesat site-ul www.IKEA.ro.

Pe 24 Iunie 2019, compania a deschis IKEA Pallady – cel mai mare magazin din Sud Estul Europei și al 431-lea în lume.