Lichiorul Mozart, o surpriza rafinata de Paste

De cate ori nu te-ai imaginat, dupa o zi istovitoare savurand o bautura fina, care sa te relaxeze si care sa iti incante simturile?

Avand in vedere ca sarbatoarea Pastelui se apropie cu pasi repezi, deja ne gandim la cele mai sofisticate preparate, care bineinteles trebuie insotite de cele mai rafinate bauturi. Mozart Chocolate Cream este bautura perfecta, atat pentru tine cat si pentru cei dragi.

Daca pentru tine ciocolata este un ingredient special, atunci cu siguranta trebuie sa savurezi gustul unic al lichiorului de ciocolata Mozart. Maretia numelui pe care il poarta impune ca bautura sa fie si ea una speciala. Ciocolata belgiana, batoanele de vanilie autentice din Madagascar si frisca olandeza reprezinta o combinatie delicioasa, care iti va oferi o experienta gastronomica de neuitat.

Design-ul lichiorului Mozart Chocolate Cream este si el unul extrem de rafinat. Daca vrei sa oferi un cadou special de Paste, acest lichior unic atat din punct de vedere al aspectului, cat si din punct de vedere al gustului, va fi cadoul ideal.

Procesul unic de productie al lichiorului Mozart, dar si calitatea superioara a produsului au fost confirmate si de catre IWSC (International Wine and Spirits Competition) si mai mult decat atat, Mozart a primit titlul de “Gold Outstanding” pentru Mozart Chocolate Cream, dovada ca acest lichior detine niste secrete extraordinare care merita sa fie descoperite.

Mozart Chocolate Cream este un lichior apreciat de toti cei care au un cult pentru bauturile de calitate, facand parte din sectorul lichiorurilor premium in peste 50 de tari.

Asadar, fie ca vrei sa faci un cadou, fie ca il achizitionezi pentru tine, lichiorul Mozart te va incanta prin compozitia si gust.

Lichiorul Mozart este disponibil in Romania in trei variante, Mozart Chocolate Cream, Mozart White Chocolate Vanilla Cream, Mozart White Chocolate Strawberry Cream.

Bucura-te de sarbatorile pascale cu acest deliciu irezistibil!

Bucura-te de experienta Mozart!

 

Lichiorul Mozart este reprezentat in Romania de Neumann Key Account Management SRL.