Locuri de joacă pentru copii – tema lunii iulie la HORNBACH

În timpul sezonului cald, copiii sunt tentați să se joace cât mai mult în aer liber, iar pentru a le oferi această posibilitate și în confortul propriului cămin cea mai potrivită variantă este amenajarea unui loc de joacă în grădină.

Astfel, pentru a împlini așteptările celor mici, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, vine în ajutorul părinților și le pune la dispoziție o serie de recomandări utile, alături de toate produsele necesare acestui proiect.

„Cei mai mulți dintre părinți își petrec o bună parte a timpului liber în locurile de joacă publice, chiar și când au un program încărcat, tocmai pentru a le face pe plac copiilor. Pentru zilele în care vor să renunțe la aceste plimbări, cea mai bună soluție este amenajarea unui loc de joacă în propria grădină, potrivit vârstei și preferințelor celor mici. HORNBACH le propune, așadar, câteva idei de amenajare și îi așteaptă cu produsele necesare în toată rețeaua de magazine“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Foarte îndrăgite de copii, toboganul și turnurile de joacă pot fi punctul de atracție principal al locului de joacă din propria curte. Pe lângă faptul că sunt foarte atractive pentru copii, aceste articole colorate le dezvoltă atât spiritul de aventură, cât și abilitățile fizice. Un alt element ce nu trebuie să lipsească din colțul de vară al copilului este leagănul, o metodă perfectă de relaxare și petrecere a timpului liber chiar și pentru adulți. Tocmai de aceea, specialiștii HORNBACH recomandă montarea a cel puțin două leagăne, pentru a profita de acest timp de relaxare împreună cu cei dragi.

Căsuțele reprezintă, de asemenea, o variantă îndrăgită de copii, având, totodată, un rol educativ. Pe lângă avantajele aduse imaginației copilului, acest articol îi va dezvolta simțul gospodăresc. Întrucât o astfel de căsuță poate fi dificil de construit, HORNBACH propune achiziționarea unor căsuțe colorate gata asamblate, fie din lemn, fie din plastic. Nu în ultimul rând, un loc foarte bun în care copilul își poate exersa creativitatea este cutia cu nisip. Prin intermediul acestui articol, cei mici au posibilitatea de a deveni arhitecții celor mai impresionante castele de nisip. Recomandarea specialiștilor HORNBACH este amplasarea cutiei ferite de razele soarelui, astfel încât copilul să își poată continua construcțiile chiar și la orele călduroase ale amiezii.

Pentru recomandări avizate legate de articolele necesare pentru locurile de joacă ale copiilor, în magazinele HORNBACH, în zona special amenajată pentru acest proiect, consultanții vor oferi informații avizate celor interesați, pe tot parcursul lunii iulie. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.hornbach.ro.

 

Despre HORNBACH România:

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații.

În acest moment, concernul deține 158 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanței și a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcții și produse de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare.

De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având aproximativ 20.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.