Monte Banato dă un refresh sănătos și delicios gamei de sărățele!

De mai bine de douăzeci de ani, Pangram produce sărățelele Monte Banato. De-a lungul anilor, au lucrat constant la îmbunătățirea rețetelor într-o direcție mai sănătoasă.

Noua gamă de sărățele vine, așadar, într-o formulă nouă: toate ingredientele sunt naturale, iar uleiul de palmier a fost înlocuit cu ulei high oleic de floarea soarelui. Astfel, s-a adus un beneficiu pentru sănătate și unul pentru gust.

Iubitorii de snack-uri vor putea să se bucure de sărățele mai savuroase, mai naturale și mai sănătoase, fără ulei de palmier.

Uleiul high oleic de floarea soarelui este mult mai sănătos datorită conținutului mare de Omega 9 (min. 75%) dar și a conținutului redus de acizi grași saturați – de 6 ori mai puține grăsimi saturate decât în uleiul de palmier!

Pentru a satisface cât mai multe din preferințele consumatorilor, Pangram produce noile sortimente Monte Banato în șase arome diferite, dar la fel de savuroase: ardei iute, barbeque, cașcaval, chimen, susan și usturoi.

Sărățelele Monte Banato sunt promovate în mediul online, in store și prin PR.

Toate sortimentele sunt disponibile și pot fi găsite în magazinele tradiționale, dar și în Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega, Penny, Profi și Unicarm.