Programul de functionare al magazinelor Dedeman in perioada Sarbatorilor de Paste 2019

In perioada imediat urmatoare, magazinele din reteaua Dedeman cat si Serviciul Suport Clienti vor avea cu ocazia Sarbatorilor Pascale, un program special de functionare, astfel:

  • Vineri, 26.04.2019, program normal;
  • Sambata, 27.04.2019, cu exceptia magazinului din Miercurea Ciuc, programul de functionare se va desfasura intre orele 08:00 si 16:00. In aceasta zi, magazinul Dedeman Miercurea Ciuc va avea program normal de functionare;
  • Duminica, 28.04.2019, toate magazinele Dedeman vor fi INCHISE;
  • Luni, 29.04.2018, cu exceptia magazinului din Miercurea Ciuc, restul magazinelor vor fi INCHISE. In aceasta zi, magazinul Dedeman Miercurea Ciuc va avea program normal de functionare;
  • Marti, 30.04.2019 cat si miercuri, 01.05.2019, magazinele vor avea program normal de functionare.

 

Despre Dedeman:

Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul.

Suntem cea mai dinamica companie din domeniu.La 8 ani de la deschiderea primului magazin de tip DIY cu suprafaţă de peste 5000 m2 am devenit lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, operând în prezent o reţea de 49 de magazine.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Dedeman este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 49 magazine ale lanţului nostru de retail alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

În 1994, Dedeman avea 11 angajaţi. În 2002, pentru reţeaua de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare lucrau 245 oameni. Astăzi, la Dedeman, peste 10.600 de angajaţi stau la dispoziţia clienţilor noştri, dedicaţi planurilor lor.

În reţeaua de magazine Dedeman, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă depăşind 45.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali (în proporție de peste 80%) sau din importuri (din Franţa, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania şi China).

Dedeman înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinele noastre. Pe lângă consiliere şi consultanţă, serviciile de logistică şi asistenţă transformă vizita la Dedeman într-o invitaţie de a reveni oricând într-un mediu prietenos, atent şi flexibil, dedicat planurilor celor harnici şi întreprinzători.