Sphera Franchise Group inaugurează cea de-a 12-a unitate KFC din Italia

Operatorul francizei KFC în România, Sphera Franchise Group, anunţă cea de a doua deschidere din această lună, pe piaţa internaţională, în zona de nord-vest a Italiei.

Planurile de expansiune în zona Piemont s-au conturat odată cu cererea crescută din partea consumatorilor locali pentru produsele KFC recunoscute la nivel internaţional.

În ultimii doi ani, francizorul român a pus bazele a două restaurante KFC în regiunea Piemont şi continuă dezvoltarea brandului cu cea de a treia locaţie. Fanii brandului pot acum să servească masa într-un spaţiu modern și plăcut, bucurându-se de produsele delicioase ale Colonelului Sanders.

Noua unitate se află în provincia Torino, la doar câteva minute de binecunoscutul oraş italian, în zona metropolitană, Settimo Torinese, în Centrul Comercial Settimo Cielo, recent construit.

Împreună cu echipa KFC am reuşit să deschidem două locaţii într-o lună, fapt care ne bucură şi ne încurajează să continuăm planurile de expansiune, până la finalul anului. Grupul Sphera este unul dintre jucătorii importanți ai industriei de food service din România, dar, în paralel, dezvoltă brandul şi pe teritoriul italian, unde piaţa este într-o continuă dezvoltare. Am identificat această oportunitate şi deţinem, în prezent, 12 locaţii în diferite zone ale Italiei”, a spus Călin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filială a Sphera Franchise Group S.A.

Pentru mai multe detalii despre noutăţile pregătite de KFC, accesaţi pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.Despre Sphera Franchise Group S.A.:

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Botoşani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova și 12 în Italia.