Tema lunii aprilie la HORNBACH – construirea terasei și montajul pavajului

Pe parcursul lunii aprilie, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, pune la dispoziția clienților săi o gamă completă pentru construirea terasei și montarea pavajului, oferind cele mai noi articole care facilitează implementarea proiectului. Pentru a veni în ajutorul pasionaților, specialiștii HORNBACH propun și câteva direcții ajutătoare pentru cei care încep un astfel de proiect.

Sosirea sezonului cald determină tot mai multe persoane care locuiesc la curte să se aventureze în activități destinate amenajării acestui spațiu. Materialele necesare amenajării terasei cunosc creșteri în fiecare an, ceea ce demonstrează o apetență din ce în ce mai crescută a românilor pentru astfel de proiecte. Tocmai de aceea, pentru a veni în întâmpinarea preferințelor din ce în ce mai diversificate ale clienților, HORNBACH prezintă o gamă inovatoare de articole, alături de sfaturile avizate ale consultanților din magazine“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Potrivit specialiștilor HORNBACH, pentru construirea terasei sunt disponibile numeroase posibilități de proiectare și materiale, precum lemnul de terasă, piatra naturală (dale), profilele WPC și diverse tipuri de pavaje. Indiferent de varianta aleasă, prima recomandare a consilierilor companiei este că terasa trebuie să se integreze bine în peisajul general al grădinii și să nu fie foarte mică, pentru a oferi spațiu pentru vizitatori și grătar.

WPC-ul (Wood-Polymer-Composite) este un material compozit inovator, prelucrat termoplastic din fibre de lemn și polipropilenă ecologică, cu aspect de lemn superior calitativ, care nu formează fisuri și așchii, permite mersul fără încălțăminte, fiind, totodată foarte ușor de întreținut. Acesta este antiderapant atât în stare umedă, cât și în stare uscată, este ecologic și foarte rezistent. La rândul său, lemnul de terasă oferă un aspect special spațiului de relaxare, având o calitate de top în ceea ce privește designul, suprafața și stabilitatea, beneficiind de controale permanente de calitate, efectuate de către instituții de verificare independente.

Piatra naturală poate fi aleasă în funcție de designul dorit – natural și elegant, aspect mediteranean, aspect antic și elegant etc. Aceasta este foarte robustă și rezistentă la îngheț, nu este alunecoasă nici în condiții de umezeală, nu se decolorează și este foarte ușor de întreținut. O altă variantă optimă pentru terasă o reprezintă pavajele, printre avantajele acestora numărându-se varietatea de culori și forme, rezistența la trafic intens și la îngheț, suprafața antiaderentă și rapiditatea montajului.

Potrivit specialiștilor HORNBACH, acest proiect trebuie privit în ansamblu, iar elemente componente alese cu grijă. În acest sens, pentru stabilirea cantităților necesare, se recomandă consultarea unui specialist din magazin, iar pentru cei care nu îndrăznesc să facă singuri acest lucru, HORNBACH le pune la dispoziție servicii de montaj cu garanție de 2 ani a lucrării.

Pentru mai multe sfaturi legate de construirea terasei și montarea pavajului, în magazinele HORNBACH, în zona special amenajată pentru proiect, consultanții vor oferi informații avizate celor interesați, pe tot parcursul lunii aprilie. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Despre HORNBACH România:

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 158 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanței și a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcții și produse de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având aproximativ 20.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.