cora Romania organizeaza Concursul de Reciclat Creativ pentru copii si parinti

Reciclarea nu este doar o actiune in sprijinul planetei, ci poate fi o preocupare distractiva, care sa implice intreaga familie.

Pentru ca pretuim planeta pe care traim, suntem angajati, de mai multi ani, in campanii de constientizare si mobilizare a publicului pentru a imbratisa reciclarea pe scara larga, astfel incat aceasta activitate sa devina una de rutina, cu efecte garantate asupra mediului inconjurator.

Prin urmare, toate hipermarketurile cora isi invita clientii sa participe la Concursul de Reciclat Creativ, care se va derula in perioada 24 septembrie – 7 octombrie 2018, in toate hipermarketurile din Bucuresti si din tara.

Concursul de reciclat se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 9 ani, care pot veni insotiti de parinti si bunici in hipermarketurile cora. Conditia este sa aduca PET-uri reciclabile, pe care le vor folosi pentru a crea diverse obiecte. La cora Pantelimon, pe 6 octombrie are loc Atelierul Verde, cu participarea  a doua artiste plastice studente la Universitatea de Arta din Bucuresti, Laura si Livia Greaca. Artistele ii vor asista pe copii in procesul creativ si pentru ca acestia sa aiba inspiratie maxima, au realizat filme video care vor rula pe plasme in magazine, dar sunt prezente si in campaniile online ale cora.

Asadar, invatam impreuna sa transformam in mici obiecte de arta ceea ce, pana acum, aruncam la gunoi. Iar in final, cei mai creativi dintre participanti vor fi premiati fie cu vouchere, fie cu alte premii atractive.

„Speram ca ideea acestui concurs de reciclat creativ sa fie imbratisata de clientii nostri cu acelasi entuziasm cu care au participat la toate actiunile noastre de decorat. E drept ca de data aceasta ii invitam sa participe activ. Pot strange PET-urile de acasa, pot fi ei insisi designeri si creatori de produs. La fiecare editie a Concursului de Decorat copiii ne-au demonstrat ca au resurse uimitoare de creativitate. Asteptam cu nerabdare sa fim surprinsi de noile lor idei. Mesajul nostru e simplu: reciclati si transformati!”, a declarat Beatrix Gottlieb, directorul de marketing al cora Romania, care le adreseaza copiilor si parintilor si o invitatie la Atelierul Verde de la cora Pantelimon, din 6 octombrie 2018,  intre orele 12 – 14, unde se vor intalni cu cele doua artiste plastice si vor putea fi premiati pentru creatiile din timpul atelierului.

Daca locuiti in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Bacau, Cluj-Napoca, Baia Mare sau Drobeta Turnu Severin, treceti-va in agenda perioada 24 septembrie – 7 octombrie 2018 si haideti sa reciclam impreuna intr-un mod creativ!