Designul, tehnologia și versatilitatea găsesc un punct de întâlnire în noile colecții de design interior prezentate în HubDesign

Născute datorită expertizei și simțului creativ al unora dintre cele mai prestigioase companii de design, noile colecții de design au fost prezentate în cadrul evenimentului Christmas Design, cel de-al patrulea eveniment organizat anual de HubDesign și unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului de comunitatea de design.

Evenimentul Christmas Design este caracterizat de rafinament, eleganță și bun gust și datorită colecțiilor de design ale companiilor expozante. În cadrul evenimentului Christmas Design 2019, și-au prezentat noile colecții companiile Roche Bobois, Tambour România, Șeminee Deus. Christmas Design a fost un eveniment de succes și datorită partenerilor ParmaFood, Leonidas Universitate, Domeniul Bogdan, Schlumberger, Moritz Eis, publicațiilor CONFORT magazin și interior.

Evenimentele HubDesign sunt un bun prilej de socializare al comunității de design, de destindere, dar și de consolidare a relațiilor profesionale. Renumit pentru spiritul său prietenos, inclusiv și deschis, HubDesign, este un spațiu ideal pentru un eveniment la cele mai înalte standarde de calitate.

Spațiul expozițional este transformat într-un spațiu relațional în HubDesign. Aici au loc cele mai renumite evenimente corporate. Noi dinamici relaționale pot fi dezvoltate în HubDesign, iar apoi continuate pentru a menține un nivel constant ridicat de interes și atenție.

Programează o vizită în HubDesign. Spune-ne care este viziunea ta, iar HubDesign va fi partenerul care se va asigura că evenimentul tău va fi unul de succes.

Linkuri utile:

Facebook:https://www.facebook.com/pg/hubdesign.ro/photos/?tab=album&album_id=1209804355876316

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

Despre HubDesign:

În inima Bucureștiului, în zona Unirii, poți vedea de la distanță o clădire uimitoare, modernă, cu un design aparte, la parterul căreia a luat ființă HubDesign, cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior.

Pasiunea și dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce îi pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde designerii, arhitecții și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.