JYSK inaugurează un nou magazin în Cluj și ajunge la 82 de magazine în România

Jysk Cluj Gheorghieni

Pe 23 ianuarie 2020, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează un nou magazin în Cluj-Napoca, ajungând astfel la 82 de unități în țară. JYSK Cluj Gheorgheni are o suprafață totală de 1380 mp și se află pe strada Alexandru Vaida Voevod nr. 59.

Începem anul cu cea mai așteptată deschidere! Cluj-Napoca este unul dintre primele orașe în care am inaugurat un magazin, acum mulți ani, pe vremea când JYSK activa în România în sistem franciză. Primul magazin din Cluj, aflat pe Bulevardul Muncii, în nordul orașului, este cel mai performant magazin JYSK din țară din punct de vedere al vânzărilor. Plănuim de mult timp să ne extindem rețeaua de magazine cu o a doua unitate în Cluj și ne bucurăm că am găsit în sfârșit un spațiu potrivit conceptului nostru de magazine. Sărbătorim, așa cum ne-am obișnuit, cu oferte foarte bune, iar de data aceasta plusăm și vom avea oferte speciale de deschidere în ambele magazine din Cluj! Așadar, pentru săptămâna deschiderii, între 23 și 29 ianuarie, vom avea oferte speciale cu reduceri de până la 75% atât în vechiul magazin din Bulevardul Muncii, cât și în noul magazin din cartierul Gheorgheni, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Cluj Gheorgheni va fi inaugurat pe 23 ianuarie, de la ora 08.00, printr-un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00.

Suntem bucuroși că a venit momentul deschiderii și așteptăm cu mult entuziasm ziua de 23 ianuarie! Clujenilor le plac produsele noastre, lucru dovedit de vânzările foarte bune înregistrate de magazinul pe care îl aveam deja în oraș. Îi așteptăm pe cei care doresc să își amenajeze sau redecoreze casa în magazin, pentru că acum au ocazia să își îndeplinească planurile cu niște costuri mai mici”, a declarat Ana Maria Ecaterina Niloș, Director de magazin JYSK Cluj Gheorgheni.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Cluj . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesată pe magazinul online www.JYSK.ro.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK. 

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,25 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.  

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 81 de magazine în România.