JYSK România inaugurează cel de-al 78-lea magazin în Doraly Afumați

Pe 3 octombrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează un nou magazin lângă București, în centrul comercial Doraly Retail Park Afumați. Este cea de-a 78-a unitate a companiei în România.

Magazinul JYSK Doraly este situat pe Șoseaua București – Urziceni nr. 16 și are o suprafață totală de 1350 mp. Deschiderea magazinului va fi sărbătorită în cadrul unui eveniment special care va avea loc joi, 3 octombrie, începând cu ora 08:00.

JYSK se află în plin proces de expansiune, care continuă și în această toamnă cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumați va fi cel de-al nouălea magazin din zona Capitalei și cel de-al 78-lea magazin JYSK din țară. Ne dorim să fim cât mai aproape de clienți, iar odată cu inaugurarea JYSK Doraly ajungem într-o zonă neacoperită până acum, în Nord-Estul Bucureștiului. Clienții care ne vor vizita cu ocazia inaugurării vor găsi la noi oferte foarte bune, prețuri speciale de deschidere și un magazin cu design nou, realizat după conceptul Store 3.0. Acest concept pune mai mult accent pe colțuri care recreează încăperi din casă, scot mai bine în evidență amenajările scandinave și reprezintă surse de inspirație pentru clienți”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Doraly Afumați își deschide porțile pe 3 octombrie, de la ora 08.00, cu o deschidere specială la care clienții sunt așteptați o mulțime de surprize, muzică, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Întreaga echipă a magazinului JYSK Doraly așteaptă cu nerăbdare ziua deschiderii. Magazinul este gata, stocurile sunt pregătite, iar ofertele foarte bune cu siguranță vor convinge mulți clienți să testeze și să achiziționeze produsele noastre. Noi vom fi aici pentru a răspunde tuturor întrebărilor clienților și pentru a-i ajuta să își aleagă produsele potrivite”, a declarat Viorel Voicu, Director de magazin JYSK Doraly Afumați.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Doraly. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online www.JYSK.ro.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK. 

Compania este deținută de fondatorul ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,25 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,58 miliarde euro.  

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 77 de magazine în România.