JYSK România inaugurează cel de-al 79-lea magazin în Zalău

Pe 7 noiembrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 79-lea magazin din țară în Zalău. JYSK Zalău are o suprafață totală de 1300 mp și se află pe Strada Mihai Viteazu nr. 58B, Zalău.

“Adăugăm un nou magazin pe harta unităților JYSK din România, de data aceasta în Nord-Vestul țării, aceeași regiune în care a început povestea JYSK în România, acum 12 ani. Vom marca deschiderea JYSK Zalău cu un eveniment special, în cadrul căruia le-am pregătit clienților o mulțime de surprize și, bineînțeles, oferte speciale de deschidere cu prețuri foarte bune la peste 1000 de produse. Îi așteptăm pe locuitorii din Zalău să ne cunoască și să descopere sortimentul nostru de produse de inspirație scandinavă”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Zalău își deschide porțile pe 7 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică între orele 09.00 – 21.00. Și, pentru că în curând vine luna decembrie, clienții din Zalău au ocazia să se pregătească pentru Sărbătorile de Iarnă cu prețuri mult mai mici. În săptămâna deschiderii, colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun va avea prețuri cu până la 70% mai mici.

Așteptăm cu nerăbdarea deschiderea magazinului, pentru care toți colegii s-au pregătit îndelung. Deschiderea unui nou magazin, pornit de la zero, a fost o experiență unică pentru toată echipa, și suntem siguri că în ziua deschiderii această experiență va fi și mai plăcută. Îi așteptăm pe clienți în număr cât mai mare în noul magazin, cu o echipă de asistenți de vânzare gata să le ofere sfaturi pentru amenajarea casei”, a declarat Mihai Baltariu, District Manager JYSK România.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Zalau. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe magazinul online www.JYSK.ro.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 52 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,25 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3,58 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 78 de magazine în România.